Csatlakozás

Legyél a partnerünk egy újszerű, „egyszerű, de nagyszerű” együttműködésben és csatlakozz egyre terebélyesedő csapatunkhoz!

E közvetítő oldal létrejöttét egy kis – részben turizmusból élő – falu szolgáltatói együttműködése segítette: rájöttünk, hogy egymást segítve több vendéget, látogatót fogadhatunk, mint egymással féktelenül versenyezve. Bár az egészséges verseny megmaradt, számok igazolják, hogy egymás segítése megtérül, így többen találhatják meg a számításaikat e szektorban. Az sem utolsó szempont, hogy a lehető legtöbb és legfrissebb programot lehet egy helyen megtalálni és ajánlani az érdeklődőknek.

Éppen ezért más közvetítő oldalakhoz képest jóval szerényebb költségekkel dolgozunk és jóval többet kívánunk nyújtani partnereinknek. Mit is kínálunk?

  • ingyenes csatlakozási lehetőséget;
  • az online közvetítői piacon szokatlanul alacsony, 7%-os költséggel járó jutalék szintet,
  • a nagy globális közvetítőkhöz képest sokkal személyesebb kapcsolattartást és nagyobb fókuszt (hasznos észrevételeidnek megfelelően alakítjuk át például az oldalon található tudnivalókat),
  • vendégközvetítés esetén 5% jutalékot minden olyan partnerünknek, aki máshoz irányít vendéget, vagy programérdeklődőt,
  • egymás közötti ingyenes átutalási lehetőséget és az egyik legolcsóbban üzemeltethető bankkártya leolvasó telepítését.

Csak egy példa: vendégházamban teltház lesz a hosszú hétvégén, de érkezik egy megkeresés tíz fős társaság elhelyezésére. Nem küldöm el a vendéget, hanem a közvetítő oldalra belépve néhány – az igényekre vonatkozó – egyszerű kérdés feltevését követően már át is tudom irányítani egy másik szolgáltató részére az igényt. Amennyiben a foglalás létrejön, máris jár a jutalék! A fogadó fél valamennyivel több jutalékot fizet ugyan, de megnyugodhat, mert tele lesz az ő vendégháza is. Legközelebb pedig ő küld vendégeket máshová.

A vendég elégedettsége nálunk kéz a kézben jár a szolgáltatói korrektséggel, s még pénz is jár érte!

Kérünk tehát, amennyiben érdeklődsz az együttműködés iránt, töltsd ki a jelentkezési adatokat, s már kezdődhet is a közös munka!

Sikeres együttműködést kíván a
„Kellaszallas.hu/Kellaprogram.hu” csapata

Csatlakozás